IMA Abacus Mental Arithmetic, Kids Learning, Children Learning, IMA Academic, Sensory, Programmes, Foundation, Education, Creative Thinking, IMA, Abacus, Mental Arithmetic, Centre, Franchise, Learning Centre, Children Learning Centre, Enrichment Centre, Mental Arithmetic Learning Malaysia, Abacus Learning Malaysia IMA Abacus Mental Arithmetic, Kids Learning, Children Learning, IMA Academic, Sensory, Programmes, Foundation, Education, Creative Thinking, IMA, Abacus, Mental Arithmetic, Centre, Franchise, Learning Centre, Children Learning Centre, Enrichment Centre, Mental Arithmetic Learning Malaysia, Abacus Learning Malaysia
IMA Bedrijfsintroductie IMA Bedrijfsgeschiedenis IMA Academisch Personeel IMA Mijlpalen IMA Getuigenissen IMA Verantwoordelijkheid IMA Voltooiing IMA Erkenning
Dichtbij  X

IMA Directeur Bericht

  • IMA Groepsdirecteur 

    Mr. Sam Tai
  • IMA Groepsdirecteur 

    Mr. Y.C.Leong
Terug

 

Bij deze speciale gelegenheid, ben ik erg blij om met u de oorsprong, missie van IMA Education Group en de reden te delen waarom wij uw voorkeur hebben. IMA Chinese Abacus Education Institution werd opgericht in 1997.


We zijn begonnen vanuit een klein en bescheiden trainingscentrum voor telraamwerken, toegewijd aan het promoten van het telraamonderwijs en ontwikkelden ons tot de IMA Education Group die je vandaag ziet. Van een abacus-trainingscentrum dat actief is in de privésector, tot de vertrouwde onderwijsinstelling worden door de ouders en het publiek, evenals een geaccrediteerd door verschillende ministeries van onderwijs. Onze missie is om abacusonderwijs te promoten, een leeromgeving van hoge kwaliteit te bieden en het potentieel van studenten te verkennen. Door deelname aan internationale IMA-competities of examens, zullen studenten snel hun zelfvertrouwen en concentratie opbouwen en meer gemotiveerd zijn. Van een relaxte houding tot genieten van lessen; van onzorgvuldig naar focus; van een laag zelfbeeld tot vol vertrouwen.

IMA Education Group zal er altijd naar streven om onze kwaliteit van dienstverlening te verbeteren om aan de behoeften en verwachtingen van onze kinderen te voldoen. Ons doel is om een vertrouwde instelling te zijn die kinderen helpt bij het opbouwen van hun mooie toekomst door middel van een uitstekende organisatie en uitstekende prestaties. De officiële website van de IMA Education Group bevat alle informatie die u helpt onze innovatieve lesmethoden, ons onderzoeks- en ondernemerschapsprogramma te begrijpen. U bent van harte welkom om onze website te bezoeken om te zien hoe de IMA Education Group zich ontwikkelt.

 

Als we naar het verleden kijken, zijn we erg trots op onze prestaties; we hebben er ook alle vertrouwen in om de toekomst in te gaan.

Bedankt en welkom op de officiële website van IMA Education Group.

Mr. Sam Tai

IMA Groepsdirecteur

Terug

 

Hartelijke groeten aan jullie allemaal en welkom bij INTELLIGENT Education Group.

Van een klein leercentrum dat in 1997 begon, is INTELLIGENT Mental-Arithmetic (IMA) tegenwoordig een academie voor Abacus en Mental-Arithmetic geworden. INTELLIGENT hebben de reis doorgemaakt van het promoten van Abacus en Mental-Arithmetic alleen naar de privésector naar een onderwijsinstelling die overweldigende reacties ontvangt van de ouders en franchisenemers over de hele wereld.

De leidende filosofie van INTELLIGENT heeft tot doel een leidende entiteit te zijn die professionele ontwikkelingstraining, kennis en adviesdiensten over de hele wereld biedt op het gebied van abacus- en hoofdrekenen voor kinderen als onderdeel van het hersenontwikkelingsprogramma en franchisingontwikkeling voor individuen en zakelijke samenlevingen.

INTELLIGENT heeft zich voortdurend ingespannen om onze programma-inhoud te verbeteren om tegemoet te komen aan de lokale en wereldwijde standaard voor het leren van Abacus en Mental-Arithmetic. INTELLIGENT Programma-instructeurs streven dagen en nachten na om effectieve lesmethoden te verwerven, zodat kinderen effectief les krijgen met de beste lesmethoden.

Tegenwoordig leren duizenden kinderen in veel landen het IMA-programma. De enthousiaste ondersteuning bewijst dat het IMA-programma significant is in de hersenontwikkeling. De studies van de World Association of Abacus and Mental-Arithmetic (WAAMA) hebben aangetoond dat het onderwijs over Abacus en Mental-Arithmetic het meest geschikt is om te worden gegeven aan kinderen van 3 tot 12 jaar oud. De educatieve methode zal kinderen enorm helpen bij hun reken-, respons-, concentratie- en geheugenvermogen. Het denkvermogen is inderdaad duidelijk verbeterd, en dat helpt hen op hun beurt hun hersenkracht in evenwicht te brengen.

Bovendien wordt het IMA-programma uitgevoerd ongeacht nationaliteiten, culturen, rassen en talen. Daarom integreert het in verschillende culturen, zodat het geschikt is voor elk kind. INTELLIGENT verwacht dat er meer kinderen zullen deelnemen aan het IMA-programma en het zal in de toekomst naar meer landen worden uitgebreid.

INTELLIGENT hoopt aspirant-individuen en onderwijsinstellingen uit te nodigen om over de hele wereld deel te nemen aan de franchisebusiness. Bovendien is INTELLIGENT er sterk van overtuigd dat de potentiële markt van het IMA-programma nog steeds groeit. Daarom wijdt INTELLIGENT zich maximaal aan de verdere uitbreiding van de franchiseactiviteiten. Daarnaast hoopt INTELLIGENT ook het IMA-programma samen met alle gewaardeerde franchiseleden naar hogere academische prestaties te leiden.

Ten slotte heet INTELLIGENT u welkom om deel uit te maken van dit krachtige programma en zinvolle carrière!

UW SUCCES IS ONZE ZORG !

Dank je!

Mr. Y. C. Leong

IMA Groepsdirecteur