IMA Abacus Mental Arithmetic, Kids Learning, Children Learning, IMA Academic, Sensory, Programmes, Foundation, Education, Creative Thinking, IMA, Abacus, Mental Arithmetic, Centre, Franchise, Learning Centre, Children Learning Centre, Enrichment Centre, Mental Arithmetic Learning Malaysia, Abacus Learning Malaysia IMA Abacus Mental Arithmetic, Kids Learning, Children Learning, IMA Academic, Sensory, Programmes, Foundation, Education, Creative Thinking, IMA, Abacus, Mental Arithmetic, Centre, Franchise, Learning Centre, Children Learning Centre, Enrichment Centre, Mental Arithmetic Learning Malaysia, Abacus Learning Malaysia
Bedrijfsintroductie IMA Bedrijfsgeschiedenis IMA Academisch Personeel IMA Mijlpalen IMA Getuigenissen IMA Verantwoordelijkheid IMA Voltooiing IMA Erkenning
Dichtbij  X

IMA Bedrijfsgeschiedenis


Sinds onze oprichting zijn we gezond gegroeid. De sleutel tot onze gezonde groei is de verenigde teamgeest van onze medewerkers. Ons bedrijf streeft ernaar om programma's te bieden die studenten helpen hun mentale vaardigheden te verbeteren en om al onze franchisenemers in staat te stellen de doelen in hun loopbaanontwikkeling te bereiken. We hebben met succes een compleet franchisesysteem opgezet met een groeiend netwerk van verrijkingsfranchisecentra wereldwijd. Een franchisesysteem opzetten om programma's voor studenten over de hele wereld te bieden. De voortdurende ontwikkeling van programma's houdt verband met het vergroten van het mentale vermogen.

 

Onze Missie

Streef ernaar om een uitgebreide reeks mentale ontwikkelingsprogramma's aan te bieden via een franchisecentrum in binnen- en buitenland met als doel levens te verbreden en te verrijken en om door te gaan met de voortdurende verbetering van de kwaliteit op zowel academisch als bedrijfsniveau.

 

Onze Visie

Een leidende entiteit zijn die professionele training, kennis en adviesdiensten over de hele wereld biedt op het gebied van abacus- en hoofdrekenen voor kinderen en franchisingontwikkeling voor individuen en zakelijke verenigingen.

 

Intelligent Mental-Arithmetic (IMA) -programma stelt een kind in staat om zowel zijn linker- als rechterhersenhelft te ontwikkelen door de lesmethode Both-Hand Abacus Mental-Arithmetic "toe te passen. Door de linker- en rechterhand te gebruiken om tegelijkertijd te rekenen, zal het stimulerende effect voor degenen die hun rechter hersenhelft normaal te weinig gebruiken. Voor de scholende kinderen zal deze methode een grote hulp voor hen zijn in hun vermogen en vermogen tot berekening, respons, concentratie en geheugen, die hen op hun beurt helpen om hun hersenvermogen en versterken de functie van zowel hun linker- als rechterhersenen.

 

Bovendien passen we ook de nieuwste lesmethode toe die wordt onderwezen door gebruik te maken van de "New Era Abacus" en de toepassing van "Non-Formula", "Hidden Skill", "Digital Practice" en "Flash Cards", de leersnelheid die 6 keer sneller dan de traditionele. Met deze innovatieve methoden kunnen kinderen de kunst van het hoofdrekenen onder de knie krijgen in een meer ontspannen omgeving zonder met een formule te hoeven omgaan.

Met onze vermaarde abacusmanipulatietechniek met beide handen, die de ontwikkeling van zowel de linker- als rechterhersenhelft helpt samen met de deelname aan competitie en onderzoek, zullen studenten hun zelfvertrouwen en concentratie opbouwen; van imitatie tot behendig en gemotiveerd; van lusteloosheid tot leergierigheid; van onzorgvuldig naar focus; van een laag zelfbeeld tot waarheidsgetrouw en zelfvertrouwen.

Bovendien, om de onderwijskwaliteit te garanderen, moeten de programma-instructeurs die we in dienst hebben, slagen en de professionele training doorlopen voor elke graad, tegelijkertijd zal een certificaat worden toegekend aan de instructeur die het examen van de training heeft voltooid en geslaagd.

Momenteel breiden we ons bedrijf uit en hopen we aspirant-individuen uit te nodigen om de franchiseactiviteiten op de markt in Maleisië en daarbuiten te exploiteren. Daarnaast hebben we vertrouwen in onze programma's en geloven we dat de potentiële markt nog steeds groeit; daarom zetten we ons in voor de verdere expansie van franchises. Daarnaast hopen we samen met alle gewaardeerde leden onze opleidingen naar een hogere academische prestatie te leiden.